Tøjdesigner

Bag navnet

Louise

Gadegaard

Vad

Fra drøm til virkelighed

Mit eventyr som tøjdesigner begyndte så småt, da jeg startede på designskolen, TEKO, i Herning. Gennem min uddannelse fik jeg en dybere forståelse for designfaget og min glæde for håndværket voksede for alvor her. Jeg vidste hurtigt, at jeg havde fundet min rette hylde i designverdenen. Det var derfor en drøm at kunne få lov til at gå selvstændig med ByVad i 2016, for her kunne min kreativitet virkelig dyrkes.

Jeg var så heldig at blive en del af iværksætterfælleskab, Sylap. Her kan andre upcoming tøjdesignere, som mig selv, udleve og udvikle på sin kærlighed for tekstiler. Her elsker vi alle håndværket som tøjdesignere og nyder at spare med hinanden i fællesskab.

I fremtiden håber jeg på at få kendskabet til ByVad til at vokse, så jeg kan lave det, jeg elsker allermest: at designe dine tøjdrømme. Med min opvækst i det vestjyske har jeg min base i Herning med en masse glade, jyske kunder. Jeg håber dog, at ByVad i fremtiden har kunder fra hele Danmark. ByVad er først og fremmest en virksomhed med fokus på dansk produktion, som sætter en ære i at alt tøjet bliver produceret i Danmark.

Min motivation er at designe til alle de forskellige, fantastiske kropstyper der findes, for jeg mener, at alle fortjener at have en følelse af selvforkælelse, når de går i deres tøj.

Bag om kulissen som tøjdesigner

Vi har det sjovt

Som selvstændig, er jeg ofte afhængig af min nære omgangskreds, der kan støtte mig i processen og udviklingen af ByVad. Jeg får hjælp af mange dygtige mennesker, hvad end det er til et fotoshoot eller et modeshow, hvor både modeller, fotograf og stylist er uundværlige. Her går altid efter et flot resultat, men vi har det heldigvis altid sjovt undervejs.

I min tid med egen virksomhed har jeg især lært, hvor meget det betyder at have et team, der kan hjælpe og støtte én. Det er sjældent, at man kan klare det hele selv. Jeg kender heldigvis en masse dygtige mennesker, som har hjulpet mig. Det er jeg taknemlig for, for det er blevet til meget latter og kreativitet, som jeg ikke kunne have undværet.